Malzemeler:
2 paket kedi dili bisküvisi
1,5 lt süt
10 çorba kaşığı un
10 çorba kaşığı tozşeker
1 poşet kremşanti
1 paket meyveli sos
Yapılışı:
Bir tencereye süt,un,şekeri koyup orta ateşte devamlı karıştırarak pişir.Diğer tarafta şantiyi 1 su bardağı sütle çırp.soğuyan kremanın içine,şantiyide ilave edip mikserle 5 dk daha çırp.Dikdörtgen bir borcama kedidilerinin yarısını az süte bandırıp diz.Kremanın yarısını kedidilerinin üstüne dök,diğer kalan kedidilerini diz ve kremanın kalanını dök.Pasta soğurken meyveli sosu paketin üstündeki tarife göre hazırla,soğuyunca pastanın üstüne dök.2-3 saat buzdolabında beklettikten sonra servis edebilirsiniz.Afiyet ılsun.
Mayalı Peynirli Poğaça
-
Mayalı tarifler insanlara biraz zor gibi görünür.
Eğer bazı püf noktalarına dikkat eder iseniz emin olun çok yumuşacık bir
poğaça hazırlayabilirsiniz.
*Ma...
9 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder